Suomen Telakeskus Oy

Suomen Telakeskus Oy on Etelä-Pohjanmaalla toimiva maanrakennuskoneiden varaosien ja tarvikkeiden maahantuoja, joka on tullut tunnetuksi tuotteiden korkeasta laadusta.

Laatu

Vuodesta 2013 Telakeskus on edustanut hollantilaisen Verhoeven yhtiön VemaTRACK ja VemaTEC tuotemerkkejä Suomessa. Verhoeven yhtiöllä on yli 60-vuoden kokemus maanrakennuskoneista ja varaosista. Tuotteiden korkeasta laadusta kertoo, että näitä osia käyttävät useat johtavat maanrakennuskoneiden valmistajat ensiasennusosina. VemaTRACK varaosilla on 2000 tunnin tai 12kk takuu. Korkealaatuinen, euroopan myydyin VMT-kumitela ensiasennuksena monissa japanilaisissa koneissa.

Meidän asiakkaanamme käytettävissäsi on Keski ja Pohjois-Euroopan suurin telaston varaosavarasto nopealla toimituksella edulliseen hintaan. Myymme ja lähetämme osia kaikkialle eurooppaan.

Palvelemme koneyrittäjiä myös voiteluaine asioissa, edustamme alan huippumerkkejä Petro Canada, Valvoline, Teboil ja Castrol.

Valmistamme suomessa tela-alustaisia alavaunuja moniin käyttötarpeisiin. Vaunuja saatavana vetävänä tai rullaavana kumi- tai rautateloilla varustettuna. Asiakas voi määritellä vapaasti mitat omien tarpeiden mukaan. Parhaan laadun takaamiseksi käytämme komponentteja seuraavilta mm. valmistajilta, VemaTRACK, BERCO ja EATON-Hydraulics.

Takuu

Telakeskus OY on virallinen Mecatran maahantuoja ja jälleenmyyjä Suomessa.
10/2015 solmitun yhteistyön johdosta, voimme toimittaa napavaihteet ja ajomoottorit yli 6000 konemalliin.

Merkeistä löytyy mm. EATON, Nachi, Nabtesco, Bonfiglioli, KYB, Trasmital, Comer, Volvo, Doosan ja Kawasaki. Toimitamme myös hydraulipumppuja, kääntövaihteistoja ja eurooppalaisia/japanilaisia käännönlaakereita nopealla toimitusajalla. Hydrauliosille myönnämme aina 2-vuoden tuotetakuun.

Maahantuomme yhden maailman laadukkaimman työvalovalmistajan Oledonen LED-yövaloja. Kehittynyt led-teknologia takaa todella hyvän valotehon, sillä lampusta ei tarvitse ottaa kaikkia tehoja irti. Tämä lisää käyttöikää ja Oledonella takuu onkin aina 24 kuukautta. Tuotteissa on myös IP68-luokan suojaus ja tiivis rakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn valojen sisälle.

 

Hinta

Myymme tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan ja osille tuotteista voimmekin antaa alhaisimman hinnan takuun. Hankimme tuotteet suoraan valmistajalta, joten hintataso osille on edullinen.

Sinulla on idea - me toteutamme sen kanssasi!